Lirik lagu Grajagan banyuwangi Tasya Rosmala

Judul lagu : Grajagan banyuwangi/grajakan banyuwangi
Penyanyi : Tasya Rosmala (New pallapa)



Gerajagan Banyuwangi,
Saben Dino Sing Tau Sepi
Lanang Wadon Hang Nekani,
Ngilangaken Susahe Ati

Lungguh Ring Pasir-pasiran,
Sembur-semburan Geredhoan
Nggredhoni Ombak Playonan,
Lanang Wadon Uber-uberan

Gandheng Tangan Nong Pinggiran,
Pinggir Pesisir Geragajan
Bisik-bisik Semayanan,
Matri Janji Urip Bareng
Sir-siran Ambi Gandhangan,
Gending Asli Banyuwangian

Gerajagan Banyuwangi,
Saben Dino Sing Tau Sepi
Lanang Wadon Hang Nekani,
Ngilangaken Susahe Ati

Lungguh Ring Pasir-pasiran,
Sembur-semburan Geredhoan
Nggredhoni Ombak Playonan,
Lanang Wadon Uber-uberan

Gandheng Tangan Nong Pinggiran,
Pinggir Pesisir Geragajan
Bisik-bisik Semayanan,
Matri Janji Urip Bareng
Sir-siran Ambi Gandhangan,
Gending Asli Banyuwangian

Gerajagan Banyuwangi,
Saben Dino Sing Tau Sepi
Lanang Wadon Hang Nekani,
Ngilangaken Susahe Ati

0 Response to "Lirik lagu Grajagan banyuwangi Tasya Rosmala"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel