Lirik lagu Kangen Neng Nickerie Maya sabrina

Judul lagu : Kangen Neng Nickerie
Penyanyi : Maya sabrina



Sepine Wengi Iki Neng Kene Aku Ngenteni
Kesuwen Suwene Wis Pirang Sasi
Ning Nickerie Kowe Ra Bali

Opo Aku Salah Nalika Urip Sak Omah

Rembulan Sing Ngilo Ono
Segoro Padangono Ati Kulo

Pujaan Hatiku Ra Teko Teko
Neng Nickerie Ndang Mulio

Opo Aku Salah Nalika Urip Sak Omah

Aku Nangis Aku Kangen
Janjine Biyen Kowe Seneng

Neng Nickerie Tak Enteni
Gek Mulio Neng Kene Aku Ngenteni

Rembulan Sing Ngilo Ono Segoro
Padangono Ati Kulo Pujaan
Hatiku Ra Teko Teko
Neng Nickerie Ndang Mulio

Opo Aku Salah Naliko Urip Sak Omah

Aku Nagis Aku Kangen
Janjimu Biyen Kowe Seneng
Neng Nickerie Tak Enteni
Gek Mulio Neng Kene Aku Ngenteni

Neng Nickerie Gek Enggal Bali......

0 Response to "Lirik lagu Kangen Neng Nickerie Maya sabrina"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel