Lirik lagu Kartonyono medot janji Nella kharisma

Judul lagu : Kartonyono Medot Janji
Penyanyi : Nella Kharisma



Kok Kebangeten Men
Sambat Belas Raono Perhatian
Jelas Kubutuh Atimu
Kubutuh Awakmu
Kok Kebangeten Men

Loro Ati Iki
Tambarno Karo Tak Nggo Latihan
Sok Nek Wes Oleh Gantimu
Wes Ra Kajok Aku
Mergo Wes Tau, Wes Tau Jeru

*
Mbien Aku Jek Betah
Suwe Suwe Wegah
Nuruti Kekarepanmu
Sansoyo Bubrah

Mbiyen Wes Tak Wanti-wanti
Ojo Ngasi Lali
Tapi Kenyataanya Pergi

Reff *:
Kartonyono Ning Ngawi Medot Janjimu
Ambruk Cagak Ku Nuruti Angen Angenmu
Sak Kabehane Wes Tak Turuti
Tapi Malah Mblenjani

Budalo Malah Tak Duduhi Dalane
Metu Kono Belok Kiri Lurus Wae
Rasa Nyawang Sepionmu Sing Marai Ati
Tambah Mbebani

**
Mbien Aku Jek Betah
Suwe Suwe Wegah
Nuruti Kekarepanmu
Sansoyo Bubrah

Mbiyen Wes Tak Wanti-wanti
Ojo Sampe Lali
Tapi Kenyataanya Pergi

Reff **:
Kartonyono Ning Ngawi Medot Janjimu
Ambruk Cagak Ku Nuruti Angen Angenmu
Sak Kabehane Wes Tak Turuti
Tapi Malah Mblenjani

Budalo Malah Tak Duduhi Dalane
Metu Kono Belok Kiri Lurus Wae
Rasa Nyawang Sepionmu Sing Marai Ati
Tambah Mbebani

Rasa Nyawang Sepionmu Sing Marai Ati
Tambah Mbebani...

0 Response to "Lirik lagu Kartonyono medot janji Nella kharisma"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel