Lirik lagu Kembang Pungkasan Demy

Judul lagu : Kembang Pungkasan
Penyanyi : Demy



Sing Keroso Wis Keliwat Setaun
Riko Menyang Ninggalno Isun
Opo Tah Magih, Ono Roso Demen
Opo Tah Magih, Ono Roso Kangen
Nong Punjere Ati

Yo Mung Kembang Hang Riko Elungno
Enget Bengen Moro Pamit Menyang
Isun Sing Ngiro, Kari Sing Keroso
Kembang Teko Riko Nyatane Mung Tondo
Tibane Tondo Sun Kelangan

Janjine Bengen Riko Pamit Mung Sedelo
Nyatane Kari Nono Teko
Masiyo Mung Wekas Nong Silir Silire Angin
Nawi Biso Gawe Sun Lego
Yo Mung Kembang Hang Riko Elungno
Enget Bengen Moro Pamit Menyang
Isun Sing Ngiro Kari Sing Keroso
Kembang Teko Riko Nyatane Mung Tondo
Tibane Tondo Sun Kelangan

Janjine Bengen Riko Pamit Mung Sedelo
Nyatane Kari Nono Teko
Masiyo Mung Wekas Nong Silir Silire Angin
Nawi Biso Gawe Sun Lego

Janjine Bengen Riko Pamit Mung Sedelo
Nyatane Kari Nono Teko
Masiyo Mung Wekas Nong Silir Silire Angin
Nawi Biso Gawe Sun Lego

Kembang Pungkasan Dadi Tondo Sun Kelangan
Kembang Pungkasan Kenangan Sing Biso Ilang
Kembang Pungkasan Dadi Tondo Sun Kelangan
Kembang Pungkasan Kenangan Sing Biso Ilang

0 Response to "Lirik lagu Kembang Pungkasan Demy"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel