Lirik lagu Kesekso kangen Demy

Judul lagu : Kesekso Kangen
Penyanyi : Demy (banyuwangi)




Sing Koyo Ademe Bengi Iki,
Tanpo Riko Pujane Ati
Sing Koyo Kangene Ati,
Apuwo Riko, Nono Ngancani

Kari Kesikso, Mergo Kangen
Kari Keroso, Ati Ngarepaken
Mung Riko Hang Gawe Isun Demen,
Kesikso Kangen, Kari Kenemenen

Sepisan Bain Riko Ngatono
Masiyo Tah Wis Nong Njero Impen
Kari Kesikso Sedino-dino
Rupan Riko Sing Leren-leren
Tekane Nggudo

Kari Kesikso Mergo Kangen
Kari Keroso Ati Ngarepaken
Mung Riko Hang Gawe Isun Demen,
Kesikso Kangen Kari Kenemenen
Sepisan Bain Riko Ngatono
Masiyo Tah Wis Nong Njero Impen
Kari Kesikso Sedino-dino
Rupan Riko Sing Leren-leren
Tekane Nggudo

Sepisan Bain Riko Ngatono
Masiyo Tah Wis Nong Njero Impen
Kari Kesikso Sedino-dino
Rupan Riko Sing Leren-leren
Tekane Nggudo
Tekane Nggudo
Kari Kesikso Mergo Kange

0 Response to "Lirik lagu Kesekso kangen Demy"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel