Lirik lagu layang kangen via vallen

Judul lagu : Layang kangen
Penyanyi : Via vallen


Layangmu seng Tak Tompo Wingi kuwi
Wis Tak Waca Apa Karepe Atimu

Trenyuh Ati Iki Moco Tulisanmu
Ra Krasa Netes Eluh Neng Pipiku
*
Umpomo Tanganku Dadi Suwiwi
Iki Uga Aku Mesthi Enggal Bali

Nanging piye Maneh Marga Kahananku
Cah Ayu Entenono Tekaku

Reff * :
Ra Maido Sopo Wong Sing Ora Kangen
Adoh Bojo Pingin Turu Angel Merem

Ra Maido Sopo Wong Sing Ora Trenyuh
Ra Kepethuk Sawetara Pengin Weruh
Percaya..a Aku Kuatno Atimu
Cah Ayu Ngentenana Tekaku..


**
Umpomo Tanganku Dadi Suwiwi
Iki Uga Aku Mesthi Enggal Bali

Nanging piye Maneh Marga Kahananku
Cah Ayu Entenono Tekaku

Reff ** :
Ra Maido Sopo Wong Sing Ora Kangen
Adoh Bojo Pingin Turu Angel Merem

Ra Maido Sopo Wong Sing Ora Trenyuh
Ra Kepethuk Sawetara Pengin Weruh
Percaya..a Aku Kuatno Atimu
Cah Ayu Ngentenana Tekaku..

0 Response to "Lirik lagu layang kangen via vallen"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel