Lirik lagu Lintang ati Nella Kharisma

Judul lagu : Lintang Ati
Penyanyi : Nella Kharisma



Lintang Sing Ono Ning Wengi
Gawe Kengen Ati
Ati Sing Tansah Nandang Kasmaran Iki
Endahe Esemmu Gae Bungahe Atiku
Mung Sliramu Pepujaning Atiku

Ning Awang Katon Netramu
Ing Saben Wengiku
Keroso Ing Sumilire Angin Dalu
Sliramu Doh Ningmas Seng Dadi Memanike Kalbu
Mung Sliramu Mung Sing Onok Ning Atiku
Aku Tresno Sliramu

Ning Angin Tak Titepne
Roso Kangen Marang Sliramu
Nadyan Baten Pingin Ketemu
Amung Biso Nyawang Fotomu

Abote Mendem Kengen
Kangen Sing Ning Njero Dodoku
Gedine Roso Tresno Iki Amung Tak Simpen
Ning Njero Ati

Lintang Sing Ono Ning Wengi
Gawe Kengen Ati
Ati Sing Tansah Nandang Kasmaran Iki
Endahe Esemmu Gae Bungahe Atiku
Mung Sliramu Pepujaning Atiku

Ning Awang Katon Netramu
Ing Saben Wengiku
Keroso Ing Sumilire Angin Dalu
Sliramu Doh Ningmas Seng Dadi Memanike Kalbu
Mung Sliramu Mung Sing Onok Ning Atiku
Aku Tresno Sliramu


Ning Angin Tak Titepne
Roso Kangen Marang Sliramu
Nadyan Baten Pingin Ketemu
Amung Biso Nyawang Fotomu

Abote Mendem Kengen
Kangen Sing Ning Njero Dodoku
Gedine Roso Tresno Iki Amung Tak Simpen
Ning Njero Ati

0 Response to "Lirik lagu Lintang ati Nella Kharisma"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel