Lirik lagu Nggudo ati Demy

Judul lagu : Nggudo Ati
Penyanyi : Demy



*
Kepingine Son Lali
Nong Lare Hang Son Welasi
Hang Hawene Ngeloro Ati
Tambah Nyekso Baten Iki
Lawas Son Nunggoni
Wojod Welas Hang Son Anteni
Tibane Seprono Seprene Ison Disulayani

Reff *:
Kadong Enget Nyekso Ati
Kangelan Son Yoro Ngilangi
Rupane Yo Hang Nyerimpungi
Nggudo Ati Son Iki

**
Kepingine Son Lali
Nong Lare Hang Son Welasi
Hang Hawene Ngeloro Ati
Tambah Nyekso Baten Iki
Lawas Son Nunggoni
Wojod Welas Hang Son Anteni
Tibane Seprono Seprene Ison Disulayani

Reff **:
Kadong Enget Nyekso Ati
Kangelan Son Yoro Ngilangi
Rupane Yo Hang Nyerimpungi
Nggudo Ati Son Iki

0 Response to "Lirik lagu Nggudo ati Demy"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel