Lirik lagu Ora umum(Ora ono judule) Nella kharisma

Judul lagu : Ora umum (Ora ono judule)
Penyanyi : Nella Kharisma


Le. Yale Yale
Lagu Ngawur., Nono Judule

Wong Meduro Dul Mu'i
Suroboyo Darmaji
Wong Kediri Sutaji
Banyuwangi Samsuri

Tukang Joget Bang Jali
Tukang Sulap Mas Dedi
Caprese Jokowi
Prabowo Rhoma Dan Bakri

Bojo Siji Mboseni
Bojo Loro Kurang Siji
Bojo Telu Sik Nambai
Bojo Papat Mateni

Bli Ketut Omahe Bali
Megawe Dodolan Emi
Saben Bengi Gawene Ngopi
Nang Warunge Mbok Darmi

Isuk Isuk Sego Pecel
Awan Awan Gado Gado
Rodok Sore Rujak Soto
Bengi Bengi Mangan Bakso

Tom And Jerry Amerika
Upin Ipin Malaysia
Sun Go Kong Dari China
Wiro Sableng Indonesia

Ronaldo Pemain Bola
Shah Rukh Khan Aktor India
Bob Marley Sukanya Ganja
Malin Kundang Anak Durhaka

Wong Meduro Dul Mu'i
Suroboyo Darmaji
Wong Kediri Sutaji
Banyuwangi Samsuri

Tukang Joget Bang Jali
Tukang Sulap Mas Dedi
Caprese Jokowi
Prabowo Rhoma Dan Bakri

Bojo Siji Mboseni
Bojo Loro Kurang Siji
Bojo Telu Sik Nambai
Bojo Papat Mateni

Bli Ketut Omahe Bali
Megawe Dodolan Emi
Saben Bengi Gawene Ngopi
Nang Warunge Mbok Darmi

Isuk Isuk Sego Pecel
Awan Awan Gado Gado
Rodok Sore Rujak Soto
Bengi Bengi Mangan Bakso

Tom And Jerry Amerika
Upin Ipin Malaysia
Sun Go Kong Dari China
Wiro Sableng Indonesia

Ronaldo Pemain Bola
Shah Rukh Khan Aktor India
Bob Marley Sukanya Ganja
Malin Kundang Anak Durhaka

0 Response to "Lirik lagu Ora umum(Ora ono judule) Nella kharisma"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel