Lirik lagu Sugeng dalu deny caknan

Judul lagu : Sugeng dalu
Penyanyi : Deny Caknan




Sugeng Dalu
Ati Seng Biyen Tau Ngelarani
Wes Suwe We Ra Rene
We Lungo Mung Masalah Sepele
We Golek Liane

Tambah Loro
Yakin We Teko Nambahi Sengsoro
Ngerusak Tatanan Ati Seng Wes Pengen Lali
Karo Gedhe Duwure Balunganmu

Aku Wes Ora Gagas Kata Luka
Wes Cukup Wingi, Rapengen Mbaleni
Mario Lehmu Dolanan Ati
Wes Wayahe We Kapok Mblenjani

Udan Tangise Ati
Saiki Wes Rodo Terang
Masio Isih Kadang Kelingan
Kowe Seng Tak Sayang Sayang



Saiki Mung Crito Loro
Mpun Kadung Mbekas Ning Dodo
Perihe Ati Seng Mbok Paringi
Wes Cukup Ra Bakal Tak Baleni

Aku Wes Ora Gagas Kata Luka
Wes Cukup Wingi, Rapengen Mbaleni
Mario Lehmu Dolanan Ati
Wes Wayahe We Kapok Mblenjani

Udan Tangise Ati
Saiki Wes Rodo Terang
Masio Isih Kadang Kelingan
Kowe Seng Tak Sayang Sayang

Saiki Mung Crito Loro
Mpun Kadung Mbekas Ning Dodo
Perihe Ati Seng Mbok Paringi
Wes Cukup Ra Bakal Tak Baleni

Perihe Ati Seng Mbok Paringi
Ora Tak Baleni

0 Response to "Lirik lagu Sugeng dalu deny caknan"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel