Lirik lagu Wujute roso Demy

Judul lagu : Wujute Roso
Penyanyi : Demy




Baten Son Roso Perih Perihe Seneng
Semendale Ati Nison Dong Nyawang Riko
Roso Ngeman-ngeman No Reng Dodo
Kepengine Son Rumati Nong Jero Ati

*
Kangen Hang Son Songgo Iki Tondone Roso
Ojo Sampek Riko Gawe Ison Gersulo
Wedi Kelangan Riko Pancene Ono
Son Jalok Reng Ati Welas Ison

Reff *:
Iki Tondone Welas Ison
Wujute Roso Mong Kanggo Riko
Mugo Welase Riko Terimo
Myakne Son Lego
Seng Nyesek Nong Dodo
Iki Wujute Roso
Iki Wujute Roso


**
Kangen Hang Son Songgo Iki Tondone Roso
Ojo Sampek Riko Gawe Ison Gersulo
Wedi Kelangan Riko Pancene Ono
Son Jalok Reng Ati Welas Ison

Reff **:
Iki Tondone Welas Ison
Wujute Roso Mong Kanggo Riko
Mugo Welase Riko Terimo
Myakne Son Lego
Seng Nyesek Nong Dodo
Iki Wujute Roso
Iki Wujute Roso

0 Response to "Lirik lagu Wujute roso Demy"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel